Kryt zadného okna

Kryt zadného okna Jeep Wrangler JL

209,00 €

Český sklad: Nedostupné
Španielsky sklad: Dostupné


Diel: XOWGA001
Farba:

Hlavnou funkciou nášho ochranného rámu je zvýšiť silnú ochranu zadného okna. Je čiastočne odolný voči vonkajším vplyvom, nárazom a poškriabaniu, čím znižuje riziko poškodenia skla. Je vyrobený z vysokopevnostných a odolných materiálov, ako sú kovové zliatiny a ... Viac informácií


Popis

Hlavnou funkciou nášho ochranného rámu je zvýšiť silnú ochranu zadného okna. Je čiastočne odolný voči vonkajším vplyvom, nárazom a poškriabaniu, čím znižuje riziko poškodenia skla. Je vyrobený z vysokopevnostných a odolných materiálov, ako sú kovové zliatiny a vystužené plasty. Poskytuje vynikajúcu odolnosť proti stlačeniu a deformácii, čím zabezpečuje dlhodobú ochranu. Ventilácia a odvodnenie, ktoré sme navrhli, poskytuje nielen ochranu, ale zohľadňuje aj vetranie, aby sa zabránilo hromadeniu vodných pár. Má tiež vhodné odvodňovacie kanály, ktoré účinne chránia pred hromadením dažďovej vody a iných kvapalín.

Pasuje na

2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Ďalší zákazníci tiež kúpili

30 dní na vrátenie
30 dní na vrátenie

Nevyhovuje vám produkt? Zlý výber produktu? Nič sa nedeje! Tento produkt môžete vrátiť buď do španielskeho alebo českého skladu.

Viac informácií

Všetky ceny zahŕňajú 20% DPH

Užite si nákupy, ste plne krytí

Ochrana Kupujúci