Sada LED blinkrov a obrysových svetiel

Sada LED blinkrov a obrysových svetiel Dymové, Jeep Wrangler JL, Jeep Gladiator JT

303,00 €
Farba:

Súprava LED smeroviek a parkovacích svetiel X-Offroad dodá vášmu vozidlu Wrangler alebo Gladiator moderný vzhľad. Či už je váš Wrangler alebo Gladiator každodenným vozidlom alebo víkendovou hračkou, táto súprava smeroviek a parkovacích svetiel X-Offroad LED ur ... Viac informácií

Diel: XOPL007


Španielsky sklad: Dostupné
Český sklad: Čoskoro skladom

Popis

Súprava LED smeroviek a parkovacích svetiel X-Offroad dodá vášmu vozidlu Wrangler alebo Gladiator moderný vzhľad. Či už je váš Wrangler alebo Gladiator každodenným vozidlom alebo víkendovou hračkou, táto súprava smeroviek a parkovacích svetiel X-Offroad LED určite odlíši váš Wrangler alebo Gladiator od ostatných. Tieto súpravy smerových svetiel X-Offroad LED sú vyrobené z OEM materiálov a majú odolné čierne plastové kryty ABS s dymovými polykarbonátovými šošovkami a vysoko intenzívnymi LED diódami. Tieto parkovacie a smerové svetlá sú vyrobené podľa originálnych špecifikácií a sú vyrobené z najkvalitnejších materiálov za prijateľnú cenu. Funguje len ako náhrada za továrenské LED svetlá. Predáva sa ako pár.

Pasuje na

2019-2029 Jeep Gladiator JT
2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Ďalší zákazníci tiež kúpili

30 dní na vrátenie
30 dní na vrátenie

Nevyhovuje vám produkt? Zlý výber produktu? Nič sa nedeje! Tento produkt môžete vrátiť buď do španielskeho alebo českého skladu.

Viac informácií

Všetky ceny zahŕňajú 20% DPH

Užite si nákupy, ste plne krytí

Ochrana Kupujúci