Bezpečnostná vesta

Bezpečnostná vesta Certifikácia, Žltý, XL

4,90 €
Farba:

Zvýšte svoju bezpečnosť pomocou certifikovanej reflexnej výstražnej vesty. Tento spoľahlivý výrobok s jasne žltou farbou je nevyhnutnou súčasťou vybavenia pre každého, kto chce byť dobre viditeľný za každých podmienok. Vesta je certifikovaná podľa európskych n ... Viac informácií

Diel: XOSV007


Španielsky sklad: Dostupné
Český sklad: Dostupné

Popis

Zvýšte svoju bezpečnosť pomocou certifikovanej reflexnej výstražnej vesty. Tento spoľahlivý výrobok s jasne žltou farbou je nevyhnutnou súčasťou vybavenia pre každého, kto chce byť dobre viditeľný za každých podmienok. Vesta je certifikovaná podľa európskych noriem, čo zaručuje najvyššiu kvalitu a účinnú ochranu. Výrazná farba vesty zaručuje vynikajúcu viditeľnosť aj na diaľku. Ideálne na denné aj nočné použitie, keď je dôležitá viditeľnosť. Vesta je vybavená širokými reflexnými prvkami, ktoré výrazne zvyšujú vašu viditeľnosť pri slabom osvetlení alebo za zlého počasia. Vesta je ľahká, priedušná a vhodná na nosenie cez pracovné alebo zimné oblečenie. Vesta má praktické zapínanie na suchý zips, ktoré umožňuje rýchle obliekanie a vyzliekanie bez zbytočných komplikácií. Rôzne aplikácie, napríklad na staveniskách, pri cestných prácach, športových aktivitách, ale aj v každodenných situáciách, kde je prioritou zvýšená viditeľnosť.

Špecifikácia

  • Materiál: 100% polyester
  • Veľkosť: XL
  • Certifikáty: EN ISO 13688:2013+A1:2021, EN ISO 20471:2013+ A1:2016, 0598/PPE/24/2960

Ďalší zákazníci tiež kúpili

30 dní na vrátenie
30 dní na vrátenie

Nevyhovuje vám produkt? Zlý výber produktu? Nič sa nedeje! Tento produkt môžete vrátiť buď do španielskeho alebo českého skladu.

Viac informácií

Všetky ceny zahŕňajú 20% DPH

Užite si nákupy, ste plne krytí

Ochrana Kupujúci