Oceľový kanister

Oceľový kanister Zelená, 20L

51,00 €
Farba:

S kanistrom X-Offroad 20 l v zelenej farbe si môžete na svoje ďalšie terénne dobrodružstvo vziať ďalšie palivo a vyraziť bez obáv. Tento odolný kanister pojme až 20 litrov benzínu, nafty alebo petroleja. Okrem toho vnútorná ventilačná konštrukcia tohto kanistr ... Viac informácií

Diel: XOJC005


Španielsky sklad: Nedostupné
Český sklad: Dostupné

Popis

S kanistrom X-Offroad 20 l v zelenej farbe si môžete na svoje ďalšie terénne dobrodružstvo vziať ďalšie palivo a vyraziť bez obáv. Tento odolný kanister pojme až 20 litrov benzínu, nafty alebo petroleja. Okrem toho vnútorná ventilačná konštrukcia tohto kanistra umožňuje rýchle plnenie a nalievanie bez rozstrekovania paliva. Tento kanister je vyrobený zo zeleného silného oceľového plechu. Má vnútorný a vonkajší antikorózny povlak, ktorý je odolný voči oleju, rope a alkoholu. Aby sa zabránilo úniku, uzáver je zaistený bezpečnostným kolíkom. Jeho pevná konštrukcia zaručuje vysokú odolnosť voči mechanickému poškodeniu. Dodáva sa s pozinkovaným čapom v tvare písmena L na dodatočnú ochranu a detskou poistkou. Kanister má certifikát UN, ktorý umožňuje bezpečné skladovanie všetkých palív vrátane benzínu a nafty. Výrobok je vybavený tesnením umiestneným pod uzáverom. Tesnenie zaručuje vzduchotesnosť kanistra.

Špecifikácia

  • Kapacita: 5 L

Ďalší zákazníci tiež kúpili

30 dní na vrátenie
30 dní na vrátenie

Nevyhovuje vám produkt? Zlý výber produktu? Nič sa nedeje! Tento produkt môžete vrátiť buď do španielskeho alebo českého skladu.

Viac informácií

Všetky ceny zahŕňajú 20% DPH

Užite si nákupy, ste plne krytí

Ochrana Kupujúci