Držiak na montáž zdvíhacieho zariadenia Hi-Lift na zadné dvere

Držiak na montáž zdvíhacieho zariadenia Hi-Lift na zadné dvere Čierna, Jeep Wrangler JK

198,00 €
Farba:

Zabezpečte svoj zdvihák na mieste a zároveň ušetrite cenný vnútorný batožinový priestor vo svojom vozidle JK inštaláciou súpravy X-Offroad Hi-Lift Kit. Táto súprava vám umožní umiestniť zdvihák na vonkajšiu stranu vášho vozidla Jeep a získať k nemu bezproblémo ... Viac informácií

Diel: XOJTM001


Španielsky sklad: Dostupné
Český sklad: Dostupné

Popis

Zabezpečte svoj zdvihák na mieste a zároveň ušetrite cenný vnútorný batožinový priestor vo svojom vozidle JK inštaláciou súpravy X-Offroad Hi-Lift Kit. Táto súprava vám umožní umiestniť zdvihák na vonkajšiu stranu vášho vozidla Jeep a získať k nemu bezproblémový prístup. Táto súprava držiakov bola navrhnutá tak, aby sa hodila na väčšinu veľkostí zdvihákov, a je vybavená rýchloupínacím gombíkom na jednoduché použitie. Tieto držiaky na montáž zdviháka zadných dverí sú vyrobené z odolného oceľového plechu. Obsahuje gombíky so závitom a popruh, ktorý sa viaže k rukoväti zdviháka, aby sa zabezpečilo stabilné uchytenie. Tieto držiaky majú tiež štruktúrovanú čiernu práškovú povrchovú úpravu, ktorá zaručuje odolnosť.

Pasuje na

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
30 dní na vrátenie
30 dní na vrátenie

Nevyhovuje vám produkt? Zlý výber produktu? Nič sa nedeje! Tento produkt môžete vrátiť buď do španielskeho alebo českého skladu.

Viac informácií

Všetky ceny zahŕňajú 20% DPH

Užite si nákupy, ste plne krytí

Ochrana Kupujúci