🔥 zľava 11%: Polovičné a rúrkové dvere 🔥

Taška prvej pomoci pre ochranný rám

Taška prvej pomoci pre ochranný rám Army štýl

26,00 €
Farba:

S taškou prvej pomoci X-Offroad pre ochranný rám budete mať veci prvej pomoci na jednom mieste. Táto taška je ideálna na uloženie všetkých prostriedkov prvej pomoci. Táto taška prvej pomoci je určená na pripevnenie k rámu vozidla. Taška prvej pomoci X-Offroad ... Viac informácií

Diel: XOFAB001


Španielsky sklad: Dostupné
Český sklad: Dostupné

Popis

S taškou prvej pomoci X-Offroad pre ochranný rám budete mať veci prvej pomoci na jednom mieste. Táto taška je ideálna na uloženie všetkých prostriedkov prvej pomoci. Táto taška prvej pomoci je určená na pripevnenie k rámu vozidla. Taška prvej pomoci X-Offroad je vyrobená z extrémne pevného, UV stabilného polyesterového nylonu v armádnej zelenej farbe. Toto úložné vrecko má zosilnené švy a zips pre väčšiu odolnosť. Taška prvej pomoci X-Offroad sa dá ľahko nainštalovať pomocou popruhu s háčikom a slučkou. Vrecko sa jednoducho odopne uvoľnením jednej svorky a odpojením od držiaka. Taška prvej pomoci X-Offroad má univerzálny dizajn, takže ju možno nainštalovať na akýkoľvek model vozidla vybavený ochranným rámom. Taška sa predáva prázdna bez vybavenia prvej pomoci.

30 dní na vrátenie
30 dní na vrátenie

Nevyhovuje vám produkt? Zlý výber produktu? Nič sa nedeje! Tento produkt môžete vrátiť buď do španielskeho alebo českého skladu.

Viac informácií

Všetky ceny zahŕňajú 20% DPH

Užite si nákupy, ste plne krytí

Ochrana Kupujúci