Terénny nosič

Terénny nosič Čierna, Jeep Wrangler JK

378,00 €

Ak chcete vylepšiť svoj Jeep Wrangler JK 2007-2018, určite si nainštalujte nosič X-Offroad. Tento terénny nosič nielenže zvýši funkčnosť vášho Jeepu, ale dodá vášmu Jeepu aj drsný vzhľad, za ktorým sa každý otočí, kamkoľvek pôjdete. Tento terénny nosič ponúka ... Viac informácií

Diel: XOTR048


Španielsky sklad: Dostupné
Český sklad: Dostupné

Popis

Ak chcete vylepšiť svoj Jeep Wrangler JK 2007-2018, určite si nainštalujte nosič X-Offroad. Tento terénny nosič nielenže zvýši funkčnosť vášho Jeepu, ale dodá vášmu Jeepu aj drsný vzhľad, za ktorým sa každý otočí, kamkoľvek pôjdete. Tento terénny nosič ponúka aj ďalší úložný priestor na všetku výbavu, ktorú môžete potrebovať pri svojich dobrodružstvách. Tento nosič je vyrobený z odolných materiálov, ktoré vydržia drsné zaobchádzanie, aby vydržal nerovný terén a náročné podmienky, s ktorými sa môžete stretnúť v teréne. Vďaka tomu budete môcť tento nosič používať dlhý čas bez toho, aby ste sa museli obávať o jeho životnosť.

Pasuje na

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
30 dní na vrátenie
30 dní na vrátenie

Nevyhovuje vám produkt? Zlý výber produktu? Nič sa nedeje! Tento produkt môžete vrátiť buď do španielskeho alebo českého skladu.

Viac informácií

Všetky ceny zahŕňajú 20% DPH

Užite si nákupy, ste plne krytí

Ochrana Kupujúci