Nastaviteľné popruhy na dvere

Nastaviteľné popruhy na dvere Čierna, 2 ks, Jeep Wrangler TJ, JK & JL, Jeep Gladiator JT

34,00 €
Farba:

Zlepšite funkčnosť svojho vozidla Jeep Wrangler a Jeep Gladiator inštaláciou týchto nastaviteľných pásov na dvere X-Offroad. Tieto lišty na dvere zabezpečujú bezpečnejšiu jazdu v teréne tým, že zabraňujú prílišnému otvoreniu dverí vášho Jeepu a udržiavajú ich ... Viac informácií

Diel: XOADS001


Španielsky sklad: Nedostupné
Český sklad: Dostupné

Popis

Zlepšite funkčnosť svojho vozidla Jeep Wrangler a Jeep Gladiator inštaláciou týchto nastaviteľných pásov na dvere X-Offroad. Tieto lišty na dvere zabezpečujú bezpečnejšiu jazdu v teréne tým, že zabraňujú prílišnému otvoreniu dverí vášho Jeepu a udržiavajú ich zatvorené v extrémnych podmienkach. Tieto popruhy na dvere sú vyrobené z odolného nylonu a majú konštrukciu so zipsom. Každý kus je vysoko nastaviteľný, aby vyhovoval konkrétnemu použitiu a umožňoval bezproblémové otváranie a zatváranie dverí. Tieto pásy na dvere sú priamou náhradou za továrenské diely. Na túto úlohu nie je potrebné demontovať panely dverí vášho Jeepu. Vrátane háčikov a montážneho príslušenstva.

Pasuje na

2019-2029 Jeep Gladiator JT
1997-2006 Jeep Wrangler TJ
2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL
30 dní na vrátenie
30 dní na vrátenie

Nevyhovuje vám produkt? Zlý výber produktu? Nič sa nedeje! Tento produkt môžete vrátiť buď do španielskeho alebo českého skladu.

Viac informácií

Všetky ceny zahŕňajú 20% DPH

Užite si nákupy, ste plne krytí

Ochrana Kupujúci