Zarážky rezervného kolesa

Zarážky rezervného kolesa Jeep Wrangler JL

41,00 €
Farba:

Modernizácia na väčšie pneumatiky je skvelý spôsob, ako zvýšiť svetlú výšku vášho Jeepu. Ak to však urobíte, váš továrenský nosič pneumatík a dorazy zadných dverí nemusia fungovať správne. To môže spôsobovať hluk alebo vibrácie pri náraze na nerovnosti. Bez oh ... Viac informácií

Diel: XOTST001


Španielsky sklad: Nedostupné
Český sklad: Dostupné

Popis

Modernizácia na väčšie pneumatiky je skvelý spôsob, ako zvýšiť svetlú výšku vášho Jeepu. Ak to však urobíte, váš továrenský nosič pneumatík a dorazy zadných dverí nemusia fungovať správne. To môže spôsobovať hluk alebo vibrácie pri náraze na nerovnosti. Bez ohľadu na to, či ste nainštalovali držiak na premiestnenie rezervného kolesa alebo ste zachovali továrenské nastavenia, vaše koleso sa nemusí správne dotýkať továrenských dorazov zadných dverí. Ak sa to stane vášmu vozidlu Jeep, potrebujete túto súpravu na zastavenie nárazov rezervného kolesa! Tieto zarážky sú vyrobené z polyuretánového materiálu s určitou nosnosťou, ktorý sa nedá ľahko deformovať. Odolný materiál zaručuje dlhú životnosť. S čiernym farebným dizajnom, prirodzeným vzhľadom, vhodným pre prirodzený vzhľad vozidla. Táto sada dorazov je nastaviteľná, môžete ich skrátiť na požadovanú dĺžku, aby sa hodili do vášho vozidla. Opotrebovaný alebo zlomený továrenský doraz je možné vymeniť kus za kus. Jednoduchá inštalácia.

Pasuje na

2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL
30 dní na vrátenie
30 dní na vrátenie

Nevyhovuje vám produkt? Zlý výber produktu? Nič sa nedeje! Tento produkt môžete vrátiť buď do španielskeho alebo českého skladu.

Viac informácií

Všetky ceny zahŕňajú 20% DPH

Užite si nákupy, ste plne krytí

Ochrana Kupujúci