🔥 zľava 11%: Polovičné a rúrkové dvere 🔥

Cesta Madla

Cesta Madla 4 ks, Čierna, Jeep Wrangler JL

-18%
84,00 €   69,00 €
Farba:

Jazda s vozidlom Jeep Wrangler JL v teréne môže byť náročná, najmä keď počas náročných dobrodružstiev narazíte na zradný terén. Preto sa uistite, že ste pripravení na všetko, čo sa týka predných rukovätí. Tieto rukoväte sú navrhnuté tak, aby bola jazda v terén ... Viac informácií

Diel: XOIA161


Španielsky sklad: Čoskoro skladom
Český sklad: Čoskoro skladom

Popis

Jazda s vozidlom Jeep Wrangler JL v teréne môže byť náročná, najmä keď počas náročných dobrodružstiev narazíte na zradný terén. Preto sa uistite, že ste pripravení na všetko, čo sa týka predných rukovätí. Tieto rukoväte sú navrhnuté tak, aby bola jazda v teréne bezpečnejšia a zábavnejšia, pretože ich vynikajúca stabilita poskytuje vám a vašim spolujazdcom potrebnú oporu pri poskakovaní po nerovnom teréne. Aby tieto rukoväte zostali spoľahlivé po dlhú dobu, sú vyrobené z vysokopevnostnej a odolnej ocele, ktorá bez problémov odolá náročnému používaniu a drsným podmienkam jazdy v teréne. Pripevňujú sa priamo na ochranný rám. Jednoduchá inštalácia.

Pasuje na

2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL
30 dní na vrátenie
30 dní na vrátenie

Nevyhovuje vám produkt? Zlý výber produktu? Nič sa nedeje! Tento produkt môžete vrátiť buď do španielskeho alebo českého skladu.

Viac informácií

Všetky ceny zahŕňajú 20% DPH

Užite si nákupy, ste plne krytí

Ochrana Kupujúci